Keressük új projektvezető kollégánkat

mivel túl sok már a munkánk, és jövőre még több izgalmas projektbe kezdünk!

Erre vállalkozol, ha csatlakozol hozzánk

Cégünk 25 éve fejleszt szoftveres megoldásokat: állami intézményeknek összetett rendszereket, üzleti vállalkozások számára egyedi webes alkalmazásokat, emellett saját termékek fejlesztésen is munkálkodunk.

Sokat gondolkodtunk rajta, mi is szerepeljen a projektvetető álláshirdetésünkben. A széles/változatos portfóliónknak köszönhetően tudjuk, hogy nincs sablon, ami alapján tűpontosan meghatározhatjuk a feladatokat, ezért kicsit írunk arról, hogyan is dolgozunk. Mi az, ami nekünk egy projektvezető munkájában fontos!

Vízeséses vagy agilis módszertant alkalmazunk, esetleg ennek egy olyan mixét, ami nekünk legegyszerűbbé teszi a munkát.
A klasszikus projektvezetőség mellett az is megtörténhet, hogy a product owner sapkát is felhúzhatod. Számunkra fontos, hogy minél jobban megértsd az ügyfél kívánságait, ezeket lefordítsd a csapatnak és segítsd őket a tervezés és fejlesztés során.

Nem állítjuk, hogy egyszerű feladat, de nálunk az a klisémondat, hogy „Csatlakozz, ha szereted a kihívásokat!” abszolút értelmet nyer!

Hogyan képzeld el a közös munkát?

Hogyan képzeld el a közös munkát?

Tesztelés (terheléses, manuális, automatizált és biztonsági tesztelés)
50%
Dokumentálás
30%
Megbeszélés
10%
Önfejlesztés, új dolgok kipróbálása
10%

Projektszerzés

Ne ijedj meg, nem a Te feladatod lesz projektet szerezni. Jövendő projektvezetőként viszont már a tárgyalások megkezdésekor szükséges a jelenléted. Fontos részed lesz az ajánlatadásban, amihez fel kell tudnod mérni az ügyfél pontos igényeit.

Projekt inicializálás

Rendkívül fontos feladat vár rád ebben a szakaszban: itt határozod meg a projekt kereteit, itt kezdesz el zsonglőrködni a tartalmi keretek, idő és pénz témáival.
A csapattagok kiválasztása és a projekten belüli feladatkörük meghatározása a te feladatod részét képezi.

A csapat becsatlakozása előtt, van néhány teendő amit még el kell végezned: ilyen a projekt scope és ütemterv kidolgozása, projekt alapító dokumentum és a projekt canvas elkészítése. A csapattagok kiválasztása és a projekten belüli feladatkörük meghatározása is a te feladatod részét képezi. Végül jöhet a projektindító kickoff megszervezése, amivel hivatalosan is kezdetét veszi a közös munka.

Tervezés

A technikai tervezés leginkább a vezető fejlesztő feladata, de elengedhetetlen a részvételed, hogy képviselni tudd az üzleti igényeket, pénzügyi érdekeket.
A te feladatod lesz a folyamatos erőforrás tervezés és menedzselés, hogy az ütemterv szerinti haladáshoz a megfelelő erőforrás és az összes szükséges információ mindig rendelkezésre álljon.

Fejlesztés

A te felelősséged hogy a projekt a megadott időre elkészüljön, ehhez a kereteket és az erőforrást neked kell biztosítanod. Így a projekt folyamatos figyelemmel kísérése  elengedhetetlen, és ha úgy alakul az újratervezés, módosítások menedzselése is hozzád tartozik.
A fejlesztés ideje alatt, a napi szintű munkádat teszi ki a csapat és az ügyfél közötti folyamatos közvetítés, a csapat kommunikációjának támogatása megbeszélések szervezésével, memók, feladat listák készítésével.

Projekt zárás

A projekt, a fejlesztés átadásával zárul. Ennek részeként a te feladatod lesz a projektzáró demó megszervezése és lebonyolítása, majd az átadás-átvétel teljes dokumentálása. A projektek zárása nálunk egy belső retrospektív megbeszéléssel végződik, ahol a csapat tagjai összegzik tapasztalataikat. Ennek megszervezése és a konklúziók megosztása is a te feladatod lesz.

Ez az asztal fog Téged várni ha visszatérünk az irodába!

Ezért szeretnek kollégáink nálunk dolgozni

Az alap dolgok

Rugalmas munkaidő + home office

Tudjuk milyen, ha csak délelőtt 10-kor tud hozzád menni a vízszerelő, dolgozz aznap otthonról! A lényeg hogy a megbeszélt közös eseményeken vegyél részt, erre van kitalálva törzsidőnk. A többit rád bízzuk!

Családbarát munkahely

Ahhoz, hogy örömmel tudjunk dolgozni, a magánéletükben fel kell tudnunk töltődni. A munka-magánélet egyensúly fontosságát jelzi, hogy a Családbarát munkahely címet már hatszor elnyertük.

Saját termék fejlesztés

Van saját termék ötleted? Segítünk a megvalósításban. Kipróbálnál valami újat technológiát? Foglalkozz vele az erre dedikált munkaidőben. Szeretjük ha kollégáink innovatív ötletei valósággá válnak.

Az extrák

Szakmai elvárások

Még jobb ha van

Te vagy a mi emberünk, ha

Munkakezdés részletei

Munkavégzés helye

Pécsi irodánkban a Tettye lábánál, bámulatos kilátás és remek hangulat vár. Persze néha egy kis home office is belefér, ha nyugodtabb légkörre van szükséged.

Kezdés

Minél hamarabb annál jobb! Azonnali kezdéssel keressük új kollégánkat, de azért a 30 napos felmondási idődet is simán megvárjuk ha kell.

Munkaidő

Teljes munkaidős foglalkoztatás keretében szeretnénk, ha csatlakoznál hozzánk. Ez a szokásos heti 40 órás munkaidő hivatalos megnevezése.

Jelentkezz az állásra

#1 Add be a jelentkezésedet az alábbi form kitöltésével. Ne felejtsd el feltölteni önéletrajzodat és motivációs leveledet!

Hogy mire vagyunk kíváncsiak a motivációs levélben? Összeszedtük neked a legfőbb kérdéseinket:

Miért választottad ezt a szakmát? Mi érdekel benne?
Van-e olyan sikered, amire igazán büszke vagy?
Szerinted miért lennél jó projektvezető?
Miért hozzánk jelentkeztél?

Nem kérünk hosszú levelet, de számunka fontos, hogy ne sablonválaszokat adj!

#2 Küldünk egy próbafeladatot, aminek megoldására egy heted van. Ne ijedj meg, a feladat nem igényel nagy időbefektetést a részedről.

#3 Kollégánk értékeli az általad beküldött feladatot 1-2 napon belül, és jelzi felénk hogy behívjunk-e egy interjúra.

#4 Keresni fogunk telefonon, hogy időpontot egyeztessünk a személyes / online interjúra.

#5 A személyes interjú alkalmával egy jó hosszú, 1,5 órás beszélgetésre számíts. Az első felében az ügyvezetővel és hr-esünkkel fogsz beszélgetni, majd az interjú második felében a beküldött feladatról, és szakmai témákról fogtok beszélgetni egyik projektvezető kollégánkkal.

#6 Az interjút követő napon visszajelzést adunk telefonon az eredményedről. Nem szeretünk senkit váratni.

2021 © Webstar Csoport Kft.
Adatkezelési tájékoztató