Keressük IT projektvezető kollégánkat

A széles/változatos portfóliónknak köszönhetően tudjuk, hogy nincs sablon, ami alapján tűpontosan meghatározhatjuk a feladatokat, ezért inkább bemutatjuk, hogyan is dolgozunk!

A klasszikus projektvezetőség mellett az is megtörténhet, hogy a product owner sapkát is felhúzhatod. Számunkra fontos, hogy minél jobban megértsd az ügyfél kívánságait, ezeket lefordítsd a csapatnak és segítsd őket a tervezés, fejlesztés során.

Nem állítjuk, hogy egyszerű feladat, de nálunk az a klisémondat, hogy „Csatlakozz, ha szereted a kihívásokat!” abszolút értelmet nyer!

Cégünk 25 éve fejleszt szoftveres megoldásokat: állami intézményeknek összetett rendszereket, üzleti vállalkozások számára egyedi webes alkalmazásokat, emellett saját termékek fejlesztésen is munkálkodunk.

Vízesés modellt és agilis módszertant alkalmazunk, esetleg ennek egy olyan mixét, ami nekünk legegyszerűbbé teszi a munkát.

Hogyan képzeld el a közös munkát?

Projekt inicializálás

Rendkívül fontos feladat vár rád ebben a szakaszban: itt határozod meg a projekt kereteit, itt kezdesz el zsonglőrködni a tartalmi keretek, idő és pénz témáival.
A csapattagok kiválasztása és a projekten belüli feladatkörük meghatározása a te feladatod részét képezi.

Tervezés

A technikai tervezés leginkább a vezető fejlesztő feladata, de elengedhetetlen a részvételed, hogy képviselni tudd az üzleti igényeket, pénzügyi érdekeket.
A te feladatod lesz a folyamatos erőforrás tervezés és menedzselés, hogy az ütemterv szerinti haladáshoz a megfelelő erőforrás és az összes szükséges információ mindig rendelkezésre álljon.

Fejlesztés​

A te felelősséged, hogy a projekt a megadott időre elkészüljön, ehhez a kereteket és az erőforrást neked kell biztosítanod. Így a projekt folyamatos figyelemmel kísérése  elengedhetetlen, és ha úgy alakul az újratervezés, módosítások menedzselése is hozzád tartozik.
A fejlesztés ideje alatt, a napi szintű munkádat teszi ki a csapat és az ügyfél közötti folyamatos közvetítés, a csapat kommunikációjának támogatása megbeszélések szervezésével, memók, feladat listák készítésével.

Projektzárás​

A projekt a fejlesztés átadásával zárul. Ennek részeként a te feladatod lesz a projektzáró demó megszervezése és lebonyolítása, majd az átadás-átvétel teljes dokumentálása. A projektek zárása nálunk egy belső retrospektív megbeszéléssel végződik, ahol a csapat tagjai összegzik tapasztalataikat. Ennek megszervezése és a konklúziók megosztása is a te feladatod lesz.

Amit nyújtunk

Rugalmas munkaidő

Tudjuk milyen, ha csak délelőtt 10-kor tud hozzád menni a vízszerelő, dolgozz aznap otthonról! A lényeg hogy a megbeszélt közös eseményeken vegyél részt, erre van kitalálva törzsidőnk. A többit rád bízzuk!

Home office lehetőség

A covid viszontagságai után hibrid működésre álltunk át: a nagyobb, csoportos megbeszéléseket szeretjük élőben tartani, de egyébként mindenki eldöntheti hogy az irodát vagy esetleg az otthon kényelmét választja.

Családbarát munkahely

Ahhoz, hogy örömmel tudjunk dolgozni, a magánéletükben fel kell tudnunk töltődni. A munka-magánélet egyensúly fontosságát jelzi, hogy a Családbarát munkahely címet már hatszor elnyertük.

Saját termék fejlesztés

Van saját termék ötleted? Segítünk a megvalósításban. Kipróbálnál valami újat technológiát? Foglalkozz vele az erre dedikált munkaidőben. Szeretjük ha kollégáink innovatív ötletei valósággá válnak.

Szakmai elvárások

 • Felsőfokú szakirányú (IT vagy gazdasági) végzettség
 • 3 év projekt menedzserként szerzett tapasztalat IT környezetben
 • Szakmai tapasztalat folyamatfejlesztési és informatikai projektek vezetésében
 • Agilis és vízesés módszer szerinti munkavégzés a gyakorlatban
 • Rendszerekben gondolkodás (priorizálás)
 • Angol középszintű szakmai nyelvismeret

Te vagy a mi emberünk, ha

 • tudsz emberekkel bánni, rendelkezel csapatvezetői képességekkel
 • jól meg tudod becsülni a feladatod elvégzéséhez szükséges erőforrást, és így tartani a határidőket
 • tudsz önállóan és csapatban is dolgozni, nekünk mindkettő egyformán fontos
 • képes vagy tömören, világosan kommunikálni és információt átadni másoknak
 • jó vagy a problémamegoldásban és tudod kezelni a stresszes szituációkat
 • egyszerre több projekt párhuzamos menedzselése sem okoz gondolt

Ez elég jól hangzik, jelentkezem is!

Munkavégzés
helye

Pécsi irodánkban a Tettye lábánál, bámulatos kilátás és remek hangulat vár. Persze néha egy kis home office is belefér, ha nyugodtabb légkörre van szükséged.

Kezdés

Minél hamarabb annál jobb! Azonnali kezdéssel keressük új kollégánkat, de azért a 30 napos felmondási idődet is simán megvárjuk ha kell.

Munkaidő

Teljes munkaidős foglalkoztatás keretében szeretnénk, ha csatlakoznál hozzánk. Ez a szokásos heti 40 órás munkaidő hivatalos megnevezése.

Jelentkezés

Töltsd fel önéletrajzod:
Töltsd fel motivációs leveled:

#1 Add be a jelentkezésedet az alábbi form kitöltésével. Ne felejtsd el feltölteni önéletrajzodat és motivációs leveledet!

Hogy mire vagyunk kíváncsiak a motivációs levélben? Összeszedtük neked a legfőbb kérdéseinket:

Miért választottad ezt a szakmát? Mi érdekel benne?
Van-e olyan sikered, amire igazán büszke vagy?
Szerinted miért lennél jó projektvezető?
Miért hozzánk jelentkeztél?

Nem kérünk hosszú levelet, de számunkra fontos, hogy ne sablonválaszokat adj!

#2 Küldünk egy próbafeladatot, aminek megoldására egy heted van. Ne ijedj meg, a feladat nem igényel nagy időbefektetést a részedről.

#3 Kollégánk értékeli az általad beküldött feladatot 1-2 napon belül és jelzi felénk, hogy behívjunk-e egy interjúra.

#4 Keresni fogunk telefonon, hogy időpontot egyeztessünk a személyes / online interjúra.

#5 A személyes interjú alkalmával egy jó hosszú, 1,5 órás beszélgetésre számíts. Az első felében az ügyvezetővel és hr-esünkkel fogsz beszélgetni, majd az interjú második felében a beküldött feladatról, és szakmai témákról fogtok beszélgetni egyik projektvezető kollégánkkal.

#6 Az interjút követő napon visszajelzést adunk telefonon az eredményedről. Nem szeretünk senkit váratni.

Itt találsz minket

Webstar Csoport Kft.
2022 © All Right Reserved
Adatvételmi nyilatkozat

Kontakt

Pécs, Majorossy Imre u. 36, 7625
info@webstar.hu
+36 72 522 738
+36 72 522 739